Ombudsman för att utveckla folkrörelsearbetet för valseger 2018

Socialdemokraterna i Västernorrland söker en ombudsman för att utveckla organisationen och verksamheten i Västernorrland med sikte på valen 2018.

Vi behöver Dig som både strategiskt och praktiskt kan arbeta med att stödja våra sju arbetarekommuner i arbete med Framtidspartiet och att utvecklas som folkrörelse med fokus på medlemsvärvning, kampanjarbete, studier och lokalverksamhetsutveckling. Vi behöver Dig som målinriktat tillsammans med andra uvecklar verksamheten och organisationen.

Du har lätt att samarbeta. Du har entusiasm som smittar både enskilda och organisationer. Du förstår vad som menas med att arbeta konsultativt. Du har ett folkbildningsperspektiv och stor pedagogisk förmåga i arbetet tillsammans med andra. Du kommunicerar väl i både tal och skrift. Du vill gärna se resultat av Ditt arbete som du själv kan planera och genomföra.

Du är en folkrörelsenmänniska som delar Socialdemokraternas idéer och värderingar. Du känner väl till att en stor del av arbetet är på kvällar och helger tillsammans med våra ideellt arbetande medlemmar. Arbetstiden är därför oreglerad.

Engagemang i och erfarenhet av praktiskt lokalt arbete i socialdemokraterna, fackföreningsrörelsen och/eller andra idéburna rörelser är meriterande. Tillgång till bil och B-körkort är ett krav. Du behöver minst ha gymnasieexamen.

Du kommer att vara anställd av Västernorrlands Socialdemokratiska partidistrikt med placering i Härnösand. Du kommer att arbeta tillsammans med partidistriktets 1e ombudsman, valkretsombudsman, två assistenter och kontorist.

Tillträde efter överenskommelse så snart som möjligt under våren 2017.

Tjänsten är tidsbegränsad till 2018-12-31

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontaktar Du Stefan Wikén, 1e ombudsman Socialdemokraterna i Västernorrland 070 ? 365 90 55.

Skicka ansökan och CV senast den 9 mars 2017 till Socialdemokraterna i Västernorrland, via e-post: [email protected] Skriv i rubriken: Organisationsombudsman 2017

PS All annonsförsäljning undanbedes