Ombudsman för att utveckla folkrörelsearbetet i Sundsvall

Vi söker en ombudsman för att utveckla organisationen och verksamheten i Sundsvall som huvudsaklig uppgift. Den andra uppgiften (ca 25% av tjänsten) är att arbeta med studieverksamheten för Socialdemokraterna i Västernorrland.

Vi behöver Dig som tillsammans med styrelsen i arbetarekommunen och medlemmarna i Sundsvall utvecklar Socialdemokraterna som folkrörelse med fokus på medlemsvärvning, studier och kampanjarbete och verksamhetsutveckling. Vi behöver Dig som kan bygga organisation och driva utvecklingsarbeten framåt. Studieverksamheten arbetar du med tillsammans med partidistriktets 1e ombudsman och studieledare.

Du behöver ha lätt att samarbeta. Du har entusiasm som smittar både enskilda och organisationer. Du förstår vad som menas med att arbeta konsultativt. Du är en möjliggörare. Du kommunicerar väl i både tal och skrift. Du vill gärna se resultat av Ditt arbete. Du behöver kunna planera och genomföra ditt eget arbete.

Du delar Socialdemokraternas idéer och värderingar. B-körkort är ett krav. Du behöver minst ha gymnasieexamen. Engagemang i och erfarenhet av socialdemokraterna, fackföreningsrörelsen och/eller andra idéburna rörelser är meriterande.

Du kommer att vara anställd av Västernorrlands Socialdemokratiska partidistrikt med placering i Sundsvall. Arbetstiden är oreglerad. En stor del av arbetet är på kvällar och helger tillsammans med våra ideellt arbetande medlemmar.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontaktar Du Stefan Wikén, 1e ombudsman Socialdemokraterna i Västernorrland 070 ? 365 90 55.

Beräknad start efter sommaren 2016 och inleds med en sex månaders provanställning.

Skicka ansökan och CV senast den 6 juni 2016 till Socialdemokraterna i Västernorrland, Box 83, 871 22 Härnösand eller via e-post: [email protected] Märk kuvert eller skriv i rubrik: Ombudsmannatjänst