S föreslår Jan-Olov Häggström till ny vice ordförande i landstingsstyrelsen

Då Linnéa Stenklyft avsagt sig sitt uppdrag som vice ordförande i landstingsstyrelsen har det blivit aktuellt att välja en ny vice ordförande. Socialdemokraterna föreslår Jan-Olov Häggström från Örnsköldsvik. Valet sker av landstingsfullmäktige idag torsdag den 28 april.

– Det känns stort och hedrande för mig som Socialdemokrat att få förtroendet att bli vald till vice ordförande i landstingsstyrelsen! Jag ska göra mitt bästa för att motsvara förväntningarna. Att ha patientfokus är centralt för mig. För att det ska fungera är det viktigt att personalen känner tillfredsställelse med sitt jobb. Det är viktigt för att vi ska få ett bra resultat! En annan viktig fråga är en ekonomi i balans för som bekant så är den som satt i skuld inte fri!säger Jan-Olov Häggström.

– Vi välkomnar Jan-Olov Häggström, en kompetent och driven politiker med trygg förankring i vår ideologiska idé, säger Erik Lövgren.

– Det ska bli roligt att få samarbeta närmare med Jan-Olov, han är en modig politiker med mycket erfarenhet, säger Andreas Sjölander.