Besök av näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson och landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg 7 juli – Kramfors och Sundsvall

Näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson och landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg gör en turne i Jämtland, Västerbotten och Västernorrland. Torsdagen den 7 juli besöker de Kustladan, Ullånger i Kramfors. Där blir det grillning och samtal med besökare, samt information om anläggningen och arbetet med destination Höga kusten. Turnén avslutas i Sundsvall med ett besök på äldreboendet Heffnersgården och familjegrillning i friluftsområdet Norra berget för besökare i området.

Alla aktiviteter i programmet är öppna för media.

Program torsdag den 7 juli

12.00              Grillning av ministrar vid Kustladan

Innehåll: Besök på Campingplatsen Kustladan i Ullånger. Ca klockan 12.30 ”Grilla en minister”. Möjlighet att ställa frågor till statsråden. Moderator: Peter Hedberg.
Plats: Skoved 302, 870 32 Ullånger

15.45              Besök äldreboendet Heffnersgården

Innehåll: Socialdemokraterna Sundsvall håller pressträff om välfärdssatsningar. Visning av boendet och samtal med personal och de äldre.
Plats: Bruksgatan 12, 856 31 Sundsvall

17.00            Grillning av ministrar på Norra Berget

Innehåll: En minifamiljedag med grillning och tipsslinga med en utfrågning av närvarande statsråd. Klockan 17.30 ”Grillning av ministrar”. Moderator: Sara Nylund.
Plats: Norra Berget, Danslogen.